«Ремесло моє – справедливість. Буду навічно відданим йому» - Галич, Валентина (Пресознавство, 2023)
Тимошик М. С. Материн заповіт у рушнику 1933-го: Автобіографічна канва життя. Біобібліографічний показник із нагоди 65-річчя. Наукове видання. Київ: Наша культура і наука, 2022. 592 с.